Pàgines

12/9/12

DÈRIA per la independència



 El poble ha parlat, el poble va per endavant dels nostres polítics, ara els hi pertoca a ells entendre el missatge perquè altrament es trobaran amb un problema, i és que de realitat només ni ha una, la que varem viure ahir pels carrers de Barcelona i a les cases de molta gent que tot i no estar-hi físicament hi era present també. El poble ha sortit al carrer amb un missatge clar: INDEPENDÈNCIA.


 A partir d'avui només hi ha un final possible, caldrà triar quin és el millor camí per arribar-hi, però l'objectiu és clar, els nostres fills han de poder viure en una nació amb estat propi, i no passa res, perquè tot flueix, de manera natural la fruita està madura, amb tranquilitat i amb civisme perquè tot està per fer i tot es possible, contra la veu ferma del poble desarmat, contra la dignitat i la fermesa, no hi ha cap possible resposta que no sigui el respecte del que lliurement volem ser: INDEPENDENTS.





Ja ni hi ha prou de marejar la perdiu i posem-nos a treballar pel que realment importa: sortir de la crisi, sí, però nosaltres solets (a aquells espanyols que diuen ens paguen el beure i els capricis, no els hi farà res, no? no volem ser cap problema per a ells...)








11/9/12

11-S-2012: Ara mateix



Ara mateix enfilo aquesta agulla
amb el fil d'un propòsit que no dic
i em poso a apedaçar. Cap dels prodigis
que anunciaven taumaturgs insignes
no s'ha complert, i els anys passen de pressa.
De res a poc, i sempre amb vent de cara,
quin llarg camí d'angoixa i de silencis.
I som on som; més val saber-ho i dir-ho
i assentar els peus en terra i proclamar-nos
hereus d'un temps de dubtes i renúncies
en què els sorolls ofeguen les paraules
i amb molts miralls mig estrafem la vida.
De res no ens val l'enyor o la complanta,
ni el toc de displicent malenconia
que ens posem per jersei o per corbata
quan sortim al carrer. Tenim a penes
el que tenim i prou: l'espai d'història
concreta que ens pertoca, i un minúscul
territori per viure-la. Posem-nos
dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi
com bonament li plagui, i via fora!,
que tot està per fer i tot és possible.

Miquel Martí i Pol


9/9/12

Miquelets 2012

Donar-vos les gràcies a tots els que ens vareu visitar a la fira i varem poder compartir unes dèries, allà mateix a peu de barril, o a casa vostre o dels amics,



a l'equip dèria: les ànimes que m'ajuden a tirar endavant aquest projecte



i a l'organització  pel porc rostit a foc de llenya durant 8 hores i que varem menjar-nos per sopar i també al grup de música folk cul de sac que ens va fer ballar a partir de mitja nit...


En fi: alegria i ganes de compartir, bon ambient, bona cervesa i bon tall i després bona música i ball...

7/9/12

Invitació a la Festa del Miquelets d'Olesa de Montserrat

Bon dia a totes i tots,

us convido demà a gaudir de la festa dels Miquelets d'Olesa de Montserrat, nosaltres hi serem i presentarem i espero esgotarem la creació limitada per aquest dia:  La Miquelets 12


es tracta d'una Irish red ale, de 5,5 % d'alcohol però molt suau al gust, elaborada amb malt Pilsner, com a base, Malt melanoiden pel color vermellós, malt caramel black pel color fosc, i ordi torrat pel gust i flocs de civada per millorar la retenció d'escuma. L'amargor és poc marcada, amb una IBU de 20, havent emprat llúpols anglesos (Fuggles i  Goldings east kent). Ha fermentat a 12 ºC i ha madurat a 10 ºC durant 1 mes. 

L'estil Irish red ale, com el seu nom indica, té el seu origen a Irlanda, però on, quan i com es diferencia de les seves germanes britàniques (angleses i escossesses) i de quina manera, és dilueix de la mateixa manera que poder trobar una cervesa comercial d'aquest estil a l'actualitat. Es tracta doncs d'una gran oportunitat per crear alguna cosa nova dins el corsé d'aquest estil poc definit. Hauríem de trobar, però, una cervesa fàcil de prendre, amb un lleuger sabor dolç a l'inici i un regust final a torrat, i amb un color que va del vermell al torrat, és a dir, ens trobem amb una cervesa a mig camí entre les ale britàniques i les stout irlandeses.

La podreu tastar demà en barril, sí per fi tinc dispensador de barril, i es que tot arriba, amb ganes i paciència...tot arriba.