Pàgines

LES DÈRIES


PEL  BLAT


NUA: De color clar i gust suau i afruitat, amb aromes de plàtan i cereal. 4-4,5% d'alcohol i poca amargor (15 IBU).
TÈRBOLA: De color més fosc però amb els mateixos aromes i un gust més intens que la nua, canvia el color de la pell però no l'essència. 5,5-6% d'alcohol i amargor de 20 IBU.


No sé si mai heu pasejat els paisatges del secà, els colors del cereal al llarg de l'any. Doncs amb aquestes dues cerveses els podreu entendre a ple sol o amarats de boira.LA PASSIÓ 13: Un homenatge a tots aquells que fan possible l'espectacle de tot un poble: La Passió. Aquest any he volgut destacar l'antiguitat d'aquestes representacions amb un cereal rústic i oblidat, que quan el blat era pels rics era el cereal dels pobres: el sègol. Recorda a la cervesa de blat però amb un punt picant i molt més densa i contundent, sòlida però suau. 5,7 % alcohol i 17 IBU.
CAMINS DE SECÀ: És l'intent de reproduir els paisatges de secà del nostre país en una cervesa. Els malts d'ordi, de blat i de sègol, li confereixen els aromes i els sabors dels camps de cereal després de la collita, quan el sol apreta i el mosaic de les oliveres, els ametllers i les alzines contrasten amb el groc de la palla. 5,5 % alcohol i 17 IBU.


PEL  LLÚPOLNÚVOL:  Es tracta d'una pale ale bàsica amb un toc de malt de sègol, que li aporta un punt picant i tèrbol. De color de palla, amb 5,4% alcohol i una amargor estimada de 30 IBU, tracta de reproduir la bellesa de la senzillesa, com quan miro els núvols des del cim del Puigcendrós un dia qualsevol.

11S2012 INDEPENDENT IPA:  Monovarietal de Galena, amb la força de la gent i el sentiment d'un poble, amb l'amargor de tants anys de collir el blat i no rebre el pa. 6,2% d'alcohol i 60 o + IBU. 
Perquè tot està per fer i tot és possible.
ÖL  IBA:  Una Indian Blat Ale, un contrast, l'acidesa i aroma afruitat del blat i l'amargor i aroma herbal del llúpol, una experiència més...6,5% alcohol i + de 60 IBU  una slowwbeer....LA MARGALIDA Catalan ALE:  Aromes i sabors de les valls d'Àneu...llúpol salvatge, un camí al desconegut que, ara que el conec, el tornaré a repetir l'any vinent. 5% d'alcohol i amargor desconeguda, però és nota, eh!?, ah...i un aroma i gust que recorda els caramels de maduixa.
PELS MALTS3 MALTS 3 ERMITES 3 LLÚPOLS:  Un homenatge particular a les 3 ermites que té el terme municipal d'Olesa de Montserrat: Sant Jaume, Sant Pere Sacama i Sant Salvador de les Espases. Un malt melanoidin i un llúpol Fuggles per donar un toc de color i un aroma suau en honor de Sant Jaume, un malt pale i un llúpol Galena que representen la força i la base sòlida de Sant Salvador, i finalment un malt fumat i un llúpol challenger que evoquen la vacarissana, una boira molt peculiar que visita l'ermita des de l'altre costat i que de vegades s'arrapa a les roques i es desprèn de les alzines com si fumegessin dins una gran foguera apagada per la pluja. 5,5% alcohol i 25 IBU.SACAMA:  Una brown ale, torrada, amb corbes de carn de caramel que s'insinuen a la boca i arriben a l'ànima. 5 % alcohol i 25 IBU.EL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU:  Una dry stout, amb aromes de café, de converses amb els amics sota la volta il·luminada de l'Univers. 5% alcohol i 30 IBU. Una nit vaig tenir un somni, heus ací el meu somni.AL:  Basada en l'estil alemany Altbier, combina delicadament l'amargor del llúpol i el sabor final de la malta munich. 4,8% alcohol i 35 IBU. 
PER LES LLUNES

LA MARIA LLUISA: De color de final de dia, de primera nit, amb gust i aromes de la Maria Lluisa de l'hort de l'Evarist. 5% d'alcohol i amargor la justa (35IBU).
RED DEER: De capvespre rogenc, amb cos suau i penetrant dolçor, amb aromes d'ordi torrat i cel sagnant, per gaudir amb delit totes les corbes del desig. 5,5% d'alcohol i una amargor moderada (20 IBU) per poder-nos centrar en la poesia de la immensitat dels camps verds d'Irlanda.
LA CARBASSETA:  Una pumkin beer, amb carbassa dels horts del Vives a tocar de casa, suau d'alcohol 4,3% i intensa de gust i d'aroma a carbassa, no gaire especiada perquè per mi la carbassa és fina i dolça i suau i tendre en la fermesa de la seva carn taronja.NITS D'HIVERN:  Un repte personal, elaborar una imperial stout...6 mesos de maduració i doble fermentació, han convertit el repte en una realitat com quan mires l'Univers una nit d'hivern. Per prendre sense presses, al costat d'una estufa de llenya, sense preses amb copa de conyac i sentir l'escalfor de l'alcohol la complexitat de la nit dins la boca. 8,5% i 50 IBU estimat.1 comentari:

  1. Hola, soy de ASturias, y me gustaria conseguir estas cervezas. ¿ Como puedo hacerlo? gracias JUan
    mi telefono es 615021656 y email: jtizon@gmail.com

    ResponElimina