Pàgines

7/9/12

Invitació a la Festa del Miquelets d'Olesa de Montserrat

Bon dia a totes i tots,

us convido demà a gaudir de la festa dels Miquelets d'Olesa de Montserrat, nosaltres hi serem i presentarem i espero esgotarem la creació limitada per aquest dia:  La Miquelets 12


es tracta d'una Irish red ale, de 5,5 % d'alcohol però molt suau al gust, elaborada amb malt Pilsner, com a base, Malt melanoiden pel color vermellós, malt caramel black pel color fosc, i ordi torrat pel gust i flocs de civada per millorar la retenció d'escuma. L'amargor és poc marcada, amb una IBU de 20, havent emprat llúpols anglesos (Fuggles i  Goldings east kent). Ha fermentat a 12 ºC i ha madurat a 10 ºC durant 1 mes. 

L'estil Irish red ale, com el seu nom indica, té el seu origen a Irlanda, però on, quan i com es diferencia de les seves germanes britàniques (angleses i escossesses) i de quina manera, és dilueix de la mateixa manera que poder trobar una cervesa comercial d'aquest estil a l'actualitat. Es tracta doncs d'una gran oportunitat per crear alguna cosa nova dins el corsé d'aquest estil poc definit. Hauríem de trobar, però, una cervesa fàcil de prendre, amb un lleuger sabor dolç a l'inici i un regust final a torrat, i amb un color que va del vermell al torrat, és a dir, ens trobem amb una cervesa a mig camí entre les ale britàniques i les stout irlandeses.

La podreu tastar demà en barril, sí per fi tinc dispensador de barril, i es que tot arriba, amb ganes i paciència...tot arriba.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada