Pàgines

9/11/12

De fira en fira s'omple la pica

De fira en fira s'omple la pica i de mercat en mercat es forja la fidelitat.


Han estat algunes fires: La de santa Oliva i els Miquelets a Olesa de Montserrat, la del bolet de La Pobla de Lillet i de Vilada, la de l'all i oli de codony i poma de la Pobla de Lillet, i els mercats de proximitat d'Olesa de Montserrat (primer dissabte de mes) i el de productes artesans de Montgat (tercer dissabte de mes) els que ha començat a omplir la pica i a crear les primeres relacions de fidelitat.

La relació perfecte per un producte artesanal i de proximitat com és la cervesa, si més no és la opció de negoci que he triat com objectiu personal, la fidelitat del mercat local de proximitat (el que ha de ser la base del projecte DÈRIA, i la complementarietat de les Fires (que ha de permetre compartir el mateix amb la gent no tant pròxima físicament).

Properes fires on hi seré: 
- demà dissabte 10 de novembre Fira de productors artesanals del montserratí a Esparreguera.
- dissabte 15 de desembre Fira de Nadal a Olesa de Montserrat.

Mercats:
- Mercat de productes de proximitat d'Olesa de Montserrat d'Olesa de Montserrat (al carrer dels arbres pel matí) primer dissabte de mes.
- Mercat de productes artesans i ecològics de Montgat (Plaça enfront de la estació RENFE, pel matí) tercer dissabte de mes.

NOTA IMPORTANT: Ja he començat a elaborar, està fermentant La Montserrat, una irish red fosca que pren com a base l'edició limitada Miquelets 12, que tant va agradar...la setmana vinent si les densitats així ho confirmen embotellaré i a esperar 1 mes madurant...i la setmana vinent elaboraré La Margalida, serà una ale  elaborada amb llúpol salvatge recollit per l'equip DÈRIA aquest estiu als Pirinieus, ja us aniré informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada