Pàgines

15/3/13

Passió

Ja la tenim aquí, com cada any, la temporada de Passions, i aquest any nosaltres hi som, i ho dic en plural perquè a part de DÈRIA hi són els companys de l'Associació de productes de proximitat del Montserratí, el Jaume amb el seu oli i el seu vi, i el Francesc amb les seves galetes salades de Capellades.





ah i m'oblidava del personatge més estimat, tant pels espectadors, com pels participants: l'ase de la Passió


I tots plegats us volem acostar uns productes artesans, uns productes de proximitat, uns productes de la terra, de qualitat, però sobretot fets amb PASSIÓ.



Així que ja sabeu:
- Aneu a veure Passions, sigueu creients o no, us colpiran l'ànima!
- I consumiu productes de proximitat! tastareu una part de les nostres ànimes, la dels productors i elaboradors que cada dia ens hi aboquem per oferir-vos el millor de nosaltres. 

I de fet és això el que heu de cercar en un producte artesanal o de proximitat, a banda d'una qualitat mínima, és la història personal que existeix associada a cada producte que us ha de seduir, són els paisatges físics i els paisatges de l'ànima que us duran a gaudir d'uns paisatges sensorials únics i irrepetibles, diferents, perquè aquest producte evoluciona, canvia, com la vida, amb les estacions, amb les pluges, amb el sol, amb les persones...

I és això que heu de cercar...i tot....i res més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada