Pàgines

1/3/13

Post: DÈRIA a Piera, el Prat de Llobregat, Esparreguera i Arenys de Mar

Han passat algunes, moltes coses, des de la darrera entrada:

- Dèria ja és a Piera, de forma continuada, al forn artesà Badorc.



- Hem fet el mercat medieval d'Esparreguera els passats 16 i 17 de febrer i la primera fira de cervesa que també era la primera d'Arenys de Mar els 22 i 23 de febrer,



molts amics, molta conversa i sobretot molt bona cervesa, nous contactes, nous camins...

- Ens hem constituït com associació: Associació d'amics i amigues dels productes ecològics i de proximitat del Montserratí. Sí, una mica massa llarg, el nom, ja li trobarem algun de quotidià. I ens mantenim als mercats de proximitat d'Olesa de Montserrat (primer dissabte de mes) i de Monistrol de Montserrat (tercer diumenge de mes).


- He encetat una col·laboració amb el parc agrari del Baix Llobregat i aniré al mercat de pagès del Prat del Llobregat (tercer dissabte de mes), no sé si va ser la novetat, l'estrena, però DÈRIA va ser un èxit, entre carxofes, bròquils, cols i altre fruita i verdura de la zona. A veure quina continuïtat té?

- He conegut a l'Anselmo Acebes, Ales Muntanya Serrada, de Monistrol de Montserrat, un cerveser apassionat i que et contagia entusiasme per la tècnica de producció de cervesa artesanal, que m'ha fet descobrir dos temes que pensava que no tocaria: l'aigua i els llevats. Ensenya i vol aprendre, dues qualitats molt importants en una persona. Inici d'un camí que espero ens doni fruits conjunts, fruits compartits d'un mateix arbre, que és l'arbre del coneixement.

- Han sortit a la llum més cerveses noves i renovades: SACAMA (una brown ale), 3 LLÚPOL, 3 ERMITES, 3 MALTES (una smoked beer), UNA PUIGVENTÓS (més llupolada) i una MARIA LLUISA (amb l'amor de sempre). I amb 1 setmana de maduració, esperant el seu torn: una nova NUA DE BLAT (més color palla) i una PASSIÓ 13 (una cervesa de sègol, edició especial per aquesta temporada de Passions a Olesa i Esparreguera).

- Hi serem al mercat medieval de La Pobla de Lillet el divendres sant (29 de març) i a l Fira de la cervesa artesana d'Hostalets de Balenyà (11 de maig).

- Assistirem al BBF (Barcelona Beer Festival) a gaudir i aprendre: taller de maridatge de cerveses i formatge.

- Encetem un nou pas del camí de DÈRIA: els tallers de descoberta. El dia 18 de març a la biblioteca d'Olesa de Montserrat: Taller d'introducció a la cultura de la cervesa i cata. Aquest mateix el faré (encara amb dates per determinar al col·legi d'Agrònoms a Barcelona i a Lleida). Més idees em volten pel cap ja us les aniré exposant a mesura que prenguin forma.

- Ja us he comentat que comença la temporada de Passió  http://www.lapassio.cat/
hi serem amb els productes de l'associació de productes del Montserratí (ja he començat a escurçar el nom), entre ells un pack especial de la cervesa de sègol que he creat especialment per l'ocasió: PASSIÓ 13.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada