He tingut l'honor de poder col·laborar en el projecte de gastronomia creativa de les xarcuteries Margarit, en concret la Lídia Margarit va voler cuinar un pollastre a la cervesa a baixa temperatura i varem pensar que potser una brown ale podria donar-li un toc especial, així que la sacama va col·laborar-hi amb molt de gust, no es tracta de maridar pollastre i cervesa per separat sinó de cuinar-los conjuntament, un veritable maridatge durant tres hores a baixa temperatura.
El resultat d'aquest slow cook és una carn amb més gust i molt més tendre i sobretot amb menys característiques perdudes i amb el perfum de cereal que li aporta la cervesa que fan d'aquest plat un veritable plaer, com la resta de productes de les xarcuteries, cinc botigues per cinc germans, amb la dèria de convertir la carn en un plaer pels sentits, i els sentits en una nova eina de treball per pensar noves idees aplicades a vells plats.
Un plaer de plat i un plaer i un honor que m'hagin deixat col·laborar amb la meva cervesa en el seu projecte.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada