Pàgines

12/9/12

DÈRIA per la independència



 El poble ha parlat, el poble va per endavant dels nostres polítics, ara els hi pertoca a ells entendre el missatge perquè altrament es trobaran amb un problema, i és que de realitat només ni ha una, la que varem viure ahir pels carrers de Barcelona i a les cases de molta gent que tot i no estar-hi físicament hi era present també. El poble ha sortit al carrer amb un missatge clar: INDEPENDÈNCIA.


 A partir d'avui només hi ha un final possible, caldrà triar quin és el millor camí per arribar-hi, però l'objectiu és clar, els nostres fills han de poder viure en una nació amb estat propi, i no passa res, perquè tot flueix, de manera natural la fruita està madura, amb tranquilitat i amb civisme perquè tot està per fer i tot es possible, contra la veu ferma del poble desarmat, contra la dignitat i la fermesa, no hi ha cap possible resposta que no sigui el respecte del que lliurement volem ser: INDEPENDENTS.





Ja ni hi ha prou de marejar la perdiu i posem-nos a treballar pel que realment importa: sortir de la crisi, sí, però nosaltres solets (a aquells espanyols que diuen ens paguen el beure i els capricis, no els hi farà res, no? no volem ser cap problema per a ells...)








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada