Pàgines

20/7/14

Les negres del Jazz i jazz a les vinyes

El passat diumenge 13 de juliol vaig poder assistir a la cinquena edició del jazz a les vinyes que organitza la Mary Gumà https://ca-es.facebook.com/mary.gumagarcia a casa seva, a Santa Maria de Miralles. Una jam session amb músics que toquen pel plaer de tocar i pel compromís que la Mary ja de ben jove va demostrar cap a aquest art. Dona, ceramista, amant del jazz, dels animals, en especial dels cavalls, i de la llibertat...i per casualitats o bé per causalitats que té la vida mestressa de la casa on visc actualment i on elaboro les meves DÈRIES.



dinar sota els pins, cervesa, vi i conversa...molta conversa que d'això es tracta i després les paraules van deixar pas a la música...molta música...i la música va deixar pas als sentiments que es van anar desgranant nota a nota...fins que una veu de dona em va anar despullant lentament...molt lentament...ella es diu Anna Català i si podeu no us la perdeu https://myspace.com/annacatalagarcia





I entre tot aixó la presentació de la meva creació per l'ocasió:  Les negres del Jazz: La Billie, La Elle i la Sara: el meu BES particular al món del jazz. Tres veus diferents amb personalitat pròpia: una porter amb menta, una stout delicada i profunda i una Imperial stout de 8,5% amb veu greu, gran, que creix a cada glop fins tocar les estrelles en una nit fosca.


ja ho veieu cervesa, ceràmica i música, tres arts humanes que treballen amb elements naturals: els cereals, l'aigua, la terra, la fusta i el metall; amb un sol objectiu: treballar les ànimes.



aixó és el que té el fet de crear, i d'aixó se'n diu fer art, des de la senzillesa dels materials...des de la senzillesa de les persones...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada